Ragusa: bărbat român lovește proprietara unui bar care refuză să-i dea de băut!

S-a întâmplat la Ragusa ieri, în jurul orei 18, când, într-un bar din via Roma, un cetățean român a cerut insistent să fie servit cu băutură iar proprietara barului a refuzat, pe motiv că era prea beat. Bărbatul înfuriat, povestește Corriere Quotidiano, se pare că i-a dat un pumn în burtă femeii, provocându-i de asemenea o fractură costală.

Toată scena a declanșat imediat o reacție în lanț, în bar, în care s-au implicat atât persoane de naționalitate română cât și de naționalitate albaneză.

- Continuarea după publicitate -

Episodul este cu atât mai grav cu cât doar cu câteva zile înainte, mai exact sâmbătă, în același oraș, a avut loc o bătaie între 2 familii de albanezi, toate acestea provocând o reacție și din partea consilierilor locali din Ragusa, din partea Partidului Democrat, care au tras un semnal de alarmă și s-au declarat foarte revoltați, exclamând ”mai rău ca-n Vestul Sălbatic!”.

Printre măsurile propuse de autoritățile locale pentru rezolvarea acestor probleme din centrul Ragusei se numără și controlul tuturor locatarilor fără contract de chirie sau care nu au rezidența în Ragusa și de asemenea evaluarea condițiilor igienico-sanitare ale locuințelor din zonă.