Rămășițele româncei dispărute în Italia de aproape doi ani, găsite într-o cabană abandonată

Descoperirea macabră a rămășițelor umane ale Andreei Rabciuc, în vârstă de 27 de ani, dispărută în luna martie a anulu 2022, a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi, 20 ianuarie 2024.

Andreea Rabciuc, 27 de ani, dispărută în Italia în luna martie 2022.

Oasele corpului tinerei românce au fost găsite într-o cabană abandonată din localitatea italiană Montecarotto, provincia Ancona din regiunea Marche, informează ziarul Corriere Adriatico.

Cabana se află numai câteva sute de metri de locul unde tânăra a fost văzută ultima dată.

Această descoperire reprezintă o întorsătură dramatică în cazul dispariției ei, care a rămas un mister timp de aproape doi ani.

Andreea Rabciuc a dispărut în noaptea dintre 11 și 12 martie 2022, după o ceartă cu iubitul ei, Simone Gresti, care este în prezent singurul suspect în acest caz și este anchetat pentru sechestrare de persoană.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
andreea-rabciuc-202401
Andreea Rabciuc și Simone Gresti.

În noaptea dispariției, Andreea a fost văzută plecând de la o petrecere ținută într-o rulotă, în Montecarotto, însoțită de doi prieteni, Aurora și Francesco, precum și de Simone Gresti, iubitul ei.

La momentul dispariției, ea purta o geacă albă, o bluză gri cu un desen cu Tom și Jerry atât pe partea din față, cât și pe blugi, și o pereche de pantofi negri, având asupra ei un rucsac verde.

Hainele găsite împreună cu resturile umane ar fi compatibile cu cele îmbrăcate de Andreea la data dispariției, precizează publicația Cronache Marche.

Cazul a fost marcat de eforturi intense de căutare, cu echipe care au inspectat zonele înconjurătoare, inclusiv câmpuri, râpe și cabane abandonate, precum și puțuri și lacuri din vecinătăți.

Zona, caracterizată de vegetație densă, boscheți și bazine de apă, a fost cercetată meticulos, dar fără rezultate semnificative până acum.

Intrigant este faptul că acea cabană a fost verificată deja în trecut de forțele de ordine și nu a fost găsit niciun indiciu că trupul neînsuflețit al femeii s-ar afla acolo.

Acest lucru indică faptul că trupul Andreei ar fi putut fi dus de cineva în acea cabană ulterior, după inspecțiile inițiale.

Ipoteza nu este confirmată încă și adaugă un nou strat de mister în acest caz tulburător.

- Continuarea după publicitate -

Mama Andreei, Georgeta Cruceanu, a trăit în disperare și speranță în tot acest timp, așteptând vești despre fiica ei.

Descoperirea tragică a rămășițelor ei aduce o certitudine dureroasă pentru familia de români: Andreea a murit, posibil chiar în noaptea dispariției, făcând astfel zadarnice toate apelurile disperate ale mamei ei.

@rotalianul