Rămășițele unei femei românce dispărută în Italia cu 5 ani în urmă găsite într-un sac aruncat de pe o stâncă

Rămășițele unei femei românce în vârstă de 30 de ani au fost găsite într-o prăpastie de pe Monte Pellegrino, în Sicilia. Cinci ani în urmă femeia era dată dispărută.

Mărturisirea unui bărbat italian făcută în fața carabinierilor din Palermo a dus la descoperirea rămășițelor unei românce dispărută în Italia cu 5 ani în urmă. Damiano Torrente, în vârstă de 46 de ani, a declarat că a ucis-o pe femeia română în vârstă pe atunci de 30 de ani, a pus-o într-un sac și i-a aruncat trupul într-o prăpastie de pe Monte Pellegrino.

Conform publicației La Repubblica bărbatul italian, de profesie pescar, s-a prezentat la carabinieri și a declarat: „Mă mustră conștiința, în octombrie 2015 am ucis o femeie” 

Damiano Torrente nu a mințit când a susținut declarația de mai sus, el a indicat autorităților locul unde a aruncat de pe o stâncă sacul cu trupul neînsuflețit al femeii și acesta a fost găsit pe Monte Pellegrino de echipele de pompieri.

Numele femeii ar fi Ruxandra Vesco (cunoscută și sub numele de Alexandra sau Alexa), originară din București, dar rezidentă la Alcamo, în provincia Trapani. În anul 2015 a fost depusă o plângere în legătură cu dispariția acesteia.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Damiano Torrente. Foto: ANSA

Damiano Torrente este cunoscut forțelor de ordine, el a mai fost acuzat de violență într-o relație cu o altă româncă. Și în prezent, bărbatul italian este căsătorit cu o femeie tot de naționalitate română.

Torrente a fost arestat, iar anchetatorii încearcă să reconstituie faptele petrecute cu 5 în urmă.