Ravenna – mamă și copil de 5 luni decedați în accident tragic la Lugo. Tatăl copilului, cetățean român, în condiții grave și el

Încă o tragedie pe străzile din Italia în jurul orei 22 de ieri, 18 martie 2017, când a avut loc un accident teribil în localitatea Lugo din provincia Ravenna în urma căruia și-au pierdut viața un copil de numai 5 luni și mama sa.

La volanul unui automobil Fiat Multipla un tânăr român de numai 25 de ani, rezident în localitatea San Pancrazio, a pierdut controlul mașinii când a intrat în sensul giratoriu dintre străzile De Brozzi și Canaletto răsturnându-se de mai multe ori.

În automobil cu tânărul nostru conațional se mai aflau o femeie de origine bosniacă de 25 de ani, rezidentă în localitatea Forli, dar și copilul celor doi în vârstă de numai 5 luni. Copilul a fost aruncat în afara automobilului, lovindu-se de asfalt și murind pe loc. Tatăl copilului a fost aruncat și el din mașină, în urma rostogolirii.

 

Părinții copilului au fost transportați în condiții foarte grave la spitalul din Lugo dar după câteva ore mama copilului a decedat și ea în urma rănilor grave suferite în accident. Bărbatul român se află încă în condiții grave, la această oră, dar medicii spun că viața sa nu se află în pericol.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI