Ravenna – tânără română ucisă în accident rutier. Autorul fuge fără a oferi primul ajutor

Imagine de la locul accidentului – Sursa: www.ravennatoday.it

Tragicul accident a avut loc în fracțiunea Belricetto din localitatea Lugo, provincia Ravenna, unde în jurul orei 18:15 de ieri, 8 iulie 2017, o tânără română de numai 25 de ani, pe nume Andreea Oana Petrescu, și-a pierdut viața.

Conaționala noastră se afla la bordul unei motociclete Yamaha Fz6 care se îndrepta spre fracțiunea Belricetto pe Strada Provincială Maiano, iar motocicleta era condusă de un bărbat italian de 42 de ani cu inițialele C.F, originar din localitatea Lugo.

Aflându-se într-o curbă spre stânga, cei doi au fost loviți de un automobil care venea din sens opus, al cărui șofer a fugit de la fața locului cu mașina imediat după impact, fără a oferi primul ajutor celor două victime.

Tânăra româncă a fost izbită de parapetul de pe marginea drumului și se pare că a decedat pe loc, medicii de pe ambulanță fiind nevoiți să constate decesul femeii odată ajunși la fața locului. Bărbatul de 42 de ani care conducea motocicleta a fost stabilizat și transportat la spitalul „Bufalini” din Cesena unde se află și acum în stare foarte gravă și cu puține șanse de supraviețuire.

Potrivit ziarului online Ravenna Today, la câteva ore după accident carabinierii ar fi oprit un bărbat italian de 29 de ani din localitatea Fusignano care este suspectat că ar fi provocat accidentul care a adus moartea tinerei românce de 25 de ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI