Ravenna: „Unde ești, puiul mamei?”. Apelul unei mame românce pentru a-și găsi fiica dispărută în seara zilei de marți, 23 ianuarie

Crina Vasilovici, o tânără română în vârstă de 30 de ani originară din Rădăuți, județul Suceava, a dispărut din zona San Zaccaria, localitatea Ravenna, în seara zilei de marți, 23 ianuarie 2018 și nu se mai știe nimic de ea de atunci.

Crina Vasilovici, 30 de ani, dispărută în data de 23 ianuarie 2018 din Ravenna, zona San Zaccaria

Anunțul dispariției însoțit de un apel disperat la toți cei care ar putea avea informații despre această fată vine de la mama Crinei Vasilovici, Maria.

„Unde esti puiul mamei? Vã rog din suflet distribuiti această imagine cu toți amicii voștri poate o vede, aude sau știe careva de ea. În caz eventual de o vedeți, anunțați un post de poliție sau la nr. 3420745068. Mama.”

Contactată telefonic de redacția noastră în urmă cu câteva minute, mama Mariei se afla la carabinieri și nu putea vorbi momentan dar vom reveni cu mai multe detalii de îndată ce vom reuși să vorbim cu ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Între timp, oricine are informații despre această tânără, este rugat să sune la numărul de urgență 112 sau la numărul 3420745068 pentru a intra în contact cu familia Crinei.

Distribuie acest articol