Răzbunarea unui bărbat din Italia deranjat de vecina care făcea amor cu amantul

O poveste inedită și surprinzătoare de răzbunare între vecini a atras atenția publicului, după ce un italian a împărtășit experiența sa pe Reddit și a fost citat de publicația Eccellenze Meridionali.

Într-o lume ideală, relațiile de vecinătate sunt armonioase, bazate pe respect și considerație reciprocă. Cu toate acestea, realitatea ne demonstrează că deseori vecinii sunt izvorul unor disensiuni și neînțelegeri.

În Italia, un bărbat a găsit o modalitate extremă de a se răzbuna pe vecina sa care îi afecta somnul cu escapadele ei amoroase.

Bărbatul a descris situația, afirmând că vecina de la etajul superior avea o relație extraconjugală cu un bărbat căsătorit.

„Acest lucru nu m-ar deranja în mod normal, dar când ajunge acasă la ore nepotrivite ale nopții, fac zgomote incredibile și țipă constant în timp ce fac amor. Mă trezește și mă împiedică să mai adorm”, a mărturisit el.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Înainte de aceasta, vecina, o femeie în vârstă de 40 de ani, era deja obișnuită să organizeze petreceri pline de tineri de 20 de ani sau să țipe la telefon în miezul nopții.

„Ce am făcut nu e nici corect, nici just, dar nu regret”, a adăugat bărbatul

După ce a adunat suficiente dovezi, inclusiv fotografierea numărului de înmatriculare al mașinii pe care amantul o parca în fața blocului și aflarea detaliilor lui personale, și-a pus la cale răzbunarea.

A creat un cont fals de Facebook și a contactat-o pe soția amantului, dezvăluindu-i aventura extraconjugală a soțului ei cu vecina sa.

„Am decis să aflu cine era acest bărbat misterios. Am fotografiat plăcuța de înmatriculare de la mașină, apoi am căutat informații pe internet am găsit o adresă. În urma cercetărilor ulterioare, am găsit numele lui și al soției sale. Am creat un cont fals de Facebook și i-am povestit femeii despre aventura soțului ei cu vecina mea”, a mărturisit vecinul.

După ce a transmis aceste informații, bărbatul a observat că de două săptămâni amantul nu mai apăruse. „Și trebuie să recunosc că dorm foarte bine acum!” a mai spus el satisfăcut.

Reacțiile la postarea sa pe Reddit au fost în mare parte pozitive, un comentariu popular fiind:

„Ai făcut foarte bine, practic ți-ai făcut un favor ție, dar și soției bărbatului. Infidelii nu merită nici compasiune și nici respect!”

Deși metodele bărbatului pot fi considerate extreme, situația ridică întrebări legate de cât de departe suntem dispuși să mergem atunci când respectul și liniștea noastră sunt perturbate.

Este moral să intervenim în viețile personale ale altora dacă comportamentul lor ne afectează direct? Răspunsul, se pare, variază de la caz la caz, dar acest episod din Italia oferă un exemplu de răzbunare ce a găsit un oarecare sprijin moral în comunitate.