Răzvan, mort în Italia la 17 ani. „Un băiat cuminte și muncitor”

Când salvatorii au ajuns la locul unde s-a produs accidentul, pe șoseaua numită „Francesca”, din Ghisalba (provincia Bergamo), în fața ochilor li s-a prezentat o scenă înfiorătoare. În mijlocul drumului se afla un autoturism transformat într-o grămadă de fiare răsucite, iar o motocicletă era complet distrusă.

Pentru Răzvan Petrișor Andrieș, 17 ani, de naționalitate română, nu s-a mai putut face nimic, viața lui s-a sfârșit în urma impactului puternic dintre cele două vehicule, relatează Brescia Today.

Răzvan se deplasa pe motocicletă în direcția Mornico al Serio, în jurul orei 23:45 de luni, 27 februarie, când un autoturism Ford Focus condus de o tânără de 23 de ani, angajat într-o depășire, l-a lovit din plin.

Răzvan, mort în Italia la 17 ani. Foto: Brescia Today

Tânăra șoferiță a scăpat cu viață, ca prin minune. Ea a fost dusă la Bolognini din Seriate, iar viața ei nu este în pericol.

Răzvan era rezident la Cortenuova, unde locuia de la vârsta de 3 ani, împreună cu familia, pe via Riva din centrul localității, la câțiva pași de biserica parohială.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A crescut în satul respectiv, unde împreună cu părinții s-a integrat bine, era cunoscut și respectat. A studiat agricultura și în timpul liber lucra într-o fermă. Agricultura, mediul rural, animalele și tractoare erau marile lui pasiuni. În luna iunie ar fi împlinit 18 ani.

„Îmi amintesc de el în școala primară – a spus primarul Gian Mario Gatta – apoi, crescând l-am pierdut din vedere, dar a fost întotdeauna un băiat cuminte și muncitor.”