Rezultatul autopsiei Violetei Blindescu a fost făcut public. Iată ce i-a curmat viața

Violeta Blindescu, femeia română în vârstă de 46 de ani, rezidentă la Carsoli, în Italia, a murit din cauze naturale, este rezulatul autopsiei efectuată ieri, 27 aprilie 2018, asupra corpului neînsuflețit. A fost eliberat din închisoare Dan George Găbinat, acuzat inițial de omucidere, informează ANSA.

Procuratura din Avezzano a ordonat eliberarea imediată a lui Dan Găbinat, în vârstă de 46 de ani, deoarece la sfârșitul autopsiei s-a constatat că moartea Violetei a fost cauzată de un edem pulmonar. Magistratul nu a exclus că bărbatul ar fi maltratat femeia în trecut dar moartea Violetei Blindescu nu a fost cauzată de un act violent.

Găbinat, a fost arestat ieri dimineață și dus în închisoarea de la Avezzano, acuzat că și-a ucis iubita în bătaie.

Violeta Blindescu și Dan George Găbinat. Femeia a fost găsită moartă în apartamentul său din Carsoli (Aquila), pe 26 aprilie 2018. Sursa foto: profilul Facebook

Violeta Blindescu era din Galați și a fost găsită în ziua de 26 aprilie, moartă în apartamentul în care locuia la Carsoli, provincia Aquila (Abruzzo). S-a ipotizat încă de la început că este vorba despre o omucidere, pe corpul femeii erau răni și vânătăi care păreau să ducă la această presupunere. Partenerul femeii românce a devenit imediat primul suspect.

Violeta Blindescu trăia într-o stare de degrad în locuința sa din via Scarcella, în centrul istoric al localității Carsoli, apartamentul era plin de mizerie. Medicii de pe ambulanță, care au intervenit după ce a fost descoperit cadavrul, au constatat că femeia ar fi fost subnutrită.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI