Rezultatul autopsiei Violetei Blindescu a fost făcut public. Iată ce i-a curmat viața

Violeta Blindescu, femeia română în vârstă de 46 de ani, rezidentă la Carsoli, în Italia, a murit din cauze naturale, este rezulatul autopsiei efectuată ieri, 27 aprilie 2018, asupra corpului neînsuflețit. A fost eliberat din închisoare Dan George Găbinat, acuzat inițial de omucidere, informează ANSA.

Procuratura din Avezzano a ordonat eliberarea imediată a lui Dan Găbinat, în vârstă de 46 de ani, deoarece la sfârșitul autopsiei s-a constatat că moartea Violetei a fost cauzată de un edem pulmonar. Magistratul nu a exclus că bărbatul ar fi maltratat femeia în trecut dar moartea Violetei Blindescu nu a fost cauzată de un act violent.

Găbinat, a fost arestat ieri dimineață și dus în închisoarea de la Avezzano, acuzat că și-a ucis iubita în bătaie.

Violeta Blindescu și Dan George Găbinat. Femeia a fost găsită moartă în apartamentul său din Carsoli (Aquila), pe 26 aprilie 2018. Sursa foto: profilul Facebook

Violeta Blindescu era din Galați și a fost găsită în ziua de 26 aprilie, moartă în apartamentul în care locuia la Carsoli, provincia Aquila (Abruzzo). S-a ipotizat încă de la început că este vorba despre o omucidere, pe corpul femeii erau răni și vânătăi care păreau să ducă la această presupunere. Partenerul femeii românce a devenit imediat primul suspect.

Violeta Blindescu trăia într-o stare de degrad în locuința sa din via Scarcella, în centrul istoric al localității Carsoli, apartamentul era plin de mizerie. Medicii de pe ambulanță, care au intervenit după ce a fost descoperit cadavrul, au constatat că femeia ar fi fost subnutrită.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol