Roma: bărbat român de 38 de ani grav accidentat de un pirat al străzii

Un bărbat român de 38 de ani se află în stare gravă la spital după ce a fost lovit din plin de o mașină în seara zilei de duminică, 7 ianuarie 2017, în jurul orei 19.00, într-o localitate din apropierea Romei.

Potrivit ziarului Il Messaggero, conaționalul nostru mergea pe jos, pe marginea străzii via Nettunense, la kilometrul 20, între localitățile Lanuvio și Aprilia, când a fost lovit din plin de o mașină care venea din spatele său.

Bărbatul român de 38 de ani era rezident în zona Bellavista din Aprilia, foarte aproape de locul unde a fost lovit cu mașina de șoferul care imediat după ce l-a accidentat se pare că a fugit, fără a-i acorda primul ajutor. Conaționalul nostru a fost transportat de urgență în stare gravă la spitalul din Aprilia unde medicii i-au găsit răni grave la piciorul stâng și alte traume.

La fața locului s-au prezentat atât agenții de la Poliția Locală din Aprili, precum și agenții de la Polstrada care au dat startul urmăririi șoferului fugitiv, vizionând în primul rând imaginile de la camerele de filmat din zonă.

Oricine are informații despre acest accident, este rugat să sune la Poliția Rutieră din Albano Laziale, chiar și în formă anonimă, apelând numărul de telefon 06 93268363.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Șoferul fugit de la locul accidentului riscă ani grei de închisoare dacă nu se prezintă cât de curând la Polizia Rutieră din Albano pentru a-și recunoaște fapta, mai scrie sursa citată.