Roma – copil român de 2 ani în comă după ce a căzut într-un puț de apă adânc de 9 metri

Copilul unei familii de cetățenie română, în vârstă de doar doi anișori, a căzut ieri, 1 aprilie 2017, într-un puț de apă de pe un teren agricol din via Cigliolo, 148, localitatea Velletri, provincia Roma.

Din primele informații reiese că micuțul nostru conațional se afla cu mama sa și bunicul său când, într-un moment de neatenție a acestora, s-a apropiat de puțul respectiv, care are o adâncime de 9 metri, și a căzut în interior, unde a stat sub apă o perioadă îndelungată. Bunicul său, dându-și seama de ceea ce s-a întâmplat, a coborât în puț încercând să-l salveze, însă, văzând că nu reușește să-l scoată, a cerut intervenția autorităților din zonă.

Sursa foto: IlMattino.it

Ajungând la fața locului, pompierii au scos din puț copilul de 2 ani, acesta fiind transportat în stare foarte gravă la spitalul din Velletri, inițial, apoi la spitalul Bambino Gesù din Roma.

Medicii care îngrijesc copilul spun că acesta a ajuns în comă la spital și în acest moment starea sa este în continuare foarte gravă, aceștia menționând, de asemenea, că micuțul a suferit un stop cardiac din cauză că a stat sub apă prea mult timp.

Cazul este anchetat în acest moment de Carabinierii din Velletri pentru a descoperi dacă a fost doar un accident și se iau în calcul toate posibilitățile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol