Roma – descoperit cadavrul unuia dintre cei 3 români anunțați dispăruți în luna noiembrie.

Pe 20 noiembrie, 2016, vă prezentam într-un articol, pe site-ul nostru, cazurile a 3 români dispăruți în Italia, unul dintre aceștia fiind Gheorghe Gurălată, de 55 de ani, rezident la Roma, a cărui dispariție a fost anunțată de soția sa în data de 4 noiembrie. Cazul acestuia a fost prezentat chiar și la binecunoscuta emisiune de profil din Italia ”Chi l’ha visto”, tot în luna noiembrie, la doar câteva zile după dispariția sa.

Din nefericire, presa italiană a anunțat ieri, 14 decembrie, 2016, descoperirea unui cadavru în împrejurimile centrului comercial Roma Est, mai precis în via Don Ruggero Caputo, cadavru care, din primele indiscreții ale anchetatorilor, pare a fi cel al conaționalului nostru, Gheorghe Gurălată.

Bărbatul lucra ca cioban la Roma și se pare că obișnuia să poarte turma de oi la păscut în zona unde a fost găsit cadavrul dar, în afara acestui detaliu, cadavrul găsit pare să aibă aceleași semnalmente și haine care le avea și Gheorghe, de unde și concluzia polițiștilor că ar fi el.

Descoperirea a fost făcută în jurul orei 15 de către un trecător care a văzut un picior ieșit din pământ, acesta anunțând imediat poliția la numărul 113. Corpul lui Gheorghe Gurălată era învelit într-o plasă metalică folosită în construcții, fiind în stare avansată de descompunere.

Investigatorii suspectează că este vorba de o crimă dar, pentru moment, se iau în calcul toate posibilitățile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol