Roma: muncitor român mort la numai 35 de ani într-un accident de muncă

Tragedia a avut loc în via Monachelle, 82 din localitatea Pomezia, provincia Roma, unde un muncitor român în vârstă de 35 de ani, rezident în aceeași localitate, a murit în urma unui accident de muncă în această după-amiază de 31 august 2017, în jurul orei 18:00.

Din primele relatări reiese că tânărul nostru conațional se afla pe acoperișul unui depozit de mobilă pentru a curăța jgheaburile. Bărbatul se pare că a pus piciorul pe un geam de plastic care s-a rupt și l-a făcut să cadă în gol de pe acoperiș, de la o înălțime considerabilă, impactul cu pământul provocându-i decesul pe loc.

Ulterioara intervenție a medicilor de pe ambulanță pentru a-l salva pe acesta s-a dovedit inutilă, din nefericire, personalul medical nemaiputând face nimic pentru a-l resuscita.

La fața locului s-au prezentat carabinierii din Pomezia precum și inspectorii de muncă din zonă pentru a investiga circumstanțele în care conaționalul nostru și-a pierdut viața, identitatea acestuia nefiind făcută publică până la această oră.

Sursa: Il Messaggero.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI