Roma: recuperat cadavrul unui bărbat român de 34 de ani din râul Tevere

Un corp fără viață a fost recuperat în această dimineață de joi, 24 august, de către echipele de scafandri, din râul Tevere la Roma. Corpul neînsuflețit, aparține unui tânăr român de 34 de ani. Sunt în desfășurare investigații pentru a vedea dacă se poate vorbi de un act voluntar.

Tragica descoperire a avut loc astăzi dimineață în jurul orelor 10.30, când autoritățile au fost alertate de către un trecător, că de-a lungul fluviului, în punctul Lungotevere dei Papareschi plutea cadavrul unei persoane. La fața locului s-au prezentat imediat echipele de scafandri profesioniști din cadrul serviciului de Pompieri al orașului.

Cadravul a fost scos din apele râului și identificat cu ajutorul documentelor găsite asupra sa, ca fiind al unui cetățean român născut în anul 1983. Nu s-a făcut public deocamdată și numele persoanei decedate.

Investigatorii au dispus imediat autopsia cadavrului, pentru a se putea constata cauzele decesului în acest moment încă necunoscute, și dacă românul s-a aruncat singur în apele fluviului fiind vorba de o sinucidere sau a fost aruncat.