Roma: român amenințat cu pistolul de un bărbat italian pentru că s-a rezemat de mașina sa

A văzut un bărbat român rezemat de mașina sa și, afirmând că acest simplu gest i-ar fi produs pagube la mașină, a scos pistolul și l-a îndreptat spre conaționalul nostru, după o scurtă discuție în contradictoriu.

Autorul, un autotransportator italian în vârstă de 49 de ani care a parcat mașina în fața unui bar din via di Torrenova, cartierul Tor Bella Monaca din Roma, în seara zilei de joi 27 iulie 2017, unde a avut loc toată scena.

Imediat după ce l-a amenințat cu pistolul pe conaționalul nostru, bărbatul italian s-a suit în mașină și a fugit de la fața locului. Bărbatul român, în vârstă de 36 de ani, a sunat imediat la carabinieri și, odată sosiți la fața locului, a povestit acestora toate cele întâmplate și le-a dat numărul de înmatriculare a mașinii pe care bărbatul italian o conducea.

În numai câteva minute, relatează Agenzia Giornalistica Italiana, bărbatul de cetățenie italiană a fost identificat și găsit în locuința sa unde, în urma percheziției, carabinierii au găsit și 2 pistoale deținute ilegal de acesta.

Bărbatul italian a fost condus la penitenciarul Regina Coeli din Roma unde va rămâne în arest până la pronunțarea sentinței.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI