Roma – româncă de 41 de ani naște în plină stradă ajutată de un carabinier

O dimineață de duminică aventuroasă pentru o femeie de cetățenie română dar și pentru un carabinier, amândoi rezidenți în Roma, când s-au găsit obligați să aducă pe lume în plină stradă o superbă fetiță pe nume Simona.

Conaționala noastră, Nicoleta, în vârstă de 41 de ani și care, evident, era gravidă, se afla la volanul mașinii sale pe via Laurentina, la intersecția cu via dei Lancieri, când dintr-odată i s-a rupt apa și a fost constrânsă să se oprească în mijlocul străzii.

Din fericire, într-o mașină în spate se aflau alte două persoane, dintre care unul de profesie carabinier, Giuseppe Gambacurta, de 45 de ani, dar care era în afara programului de lucru. Văzând că mașina din față s-a oprit și nu mai pleca de pe loc, carabinierul a coborât să vadă ce se întâmplă, suspectând că cine se află la volan se simte rău și nu mai poate conduce.

Spre uimirea sa, la volan a găsit o femeie gravidă cu o fetiță care nu mai putea aștepta nici măcar un minut pentru a veni pe lume. Deși a sunat imediat la 118 pentru o ambulanță, carabinierul s-a văzut nevoit să o ajute pe femeie să nască imediat, ajutat prin telefon de medicii de la 118, nemaifiind timp să aștepte ambulanța, scrie La Reppublica.

Așadar, micuța Simona, a fost adusă pe lume în plină stradă, în dimineața zilei de duminică, 4 iunie 2017, într-una din cele mai mari capitale din lume, cu ajutorul unui carabinier.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Nicoleta și fetița sa au fost transportate apoi la spitalul Sant’Eugenio unde în această dimineață carabinierul Giuseppe Gambacurta le-a făcut o vizită pentru a le felicita și le-a adus și un frumos buchet de flori.

Sursa foto: La Repubblica