Roma: Seminar gratuit Diaspora Start-up. Fii antreprenor acasă! Investește în viitorul tău!

OTP Consulting România SRL, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) vă invită la un eveniment de informare despre proiectul ‘FIA – Fii antreprenor acasă! Investește în viitorul tău!‘, finanțat prin Programul Diaspora Start-up, al cărui obiectiv este încurajarea antreprenoriatului în cele 7 regiuni mai puțin dezvoltate ale României (Sud-Est, Sud-Muntenia, Sud-Vest Oltenia, Vest, Nord-Vest, Centru și Nord-Est), prin susținerea înființării de noi întreprinderi cu profil non-agricol în mediul urban, regiunea București-Ilfov fiind exceptată de la finanțare.

Evenimentul, organizat cu sprijinul filialei LSRS Italia, va avea loc în Sala de conferințe a Hotelului Ibis Styles Roma Art Noba, Via Nomentana 543/547, 00141 Roma, în zilele de 17 martie orele 15:00 și 18 martie, orele 14:30.

Se va discuta despre beneficiile antreprenoriatului și despre cum poți să fii antreprenor acasă, în România. In a doua parte a evenimentului, informațiile legate de proiect vor fi completate de intervenția unui speaker cu multă experiență în antreprenoriat, consultanță pentru dezvoltarea IMM-urilor și promovarea educației atât în România cât și în străinătate.


Participarea este gratuită ! Pentru înscriere, sunteți rugați să completați următorul formular : http://bit.ly/FIAinRoma

Proiectul se adresează cetățenilor români cu vârsta de peste 18 de ani care studiază sau lucrează în afara țării și doresc să se intoarcă în România pentru a începe o afacere.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol