Român accidentat mortal în Italia, lovit de un BMW în timp ce mergea pe stradă

Un bărbat în vârstă de 40 de ani și de naționalitate română, a devenit victima unui grav accident de circulație care a avut loc pe via Castel di Leva din Roma, capitala Italiei.

Tragedia s-a produs în seara zilei de duminică, 19 noiembrie 2023, când conaționalul nostru se afla pe strada menționată mai sus, în dreptul numărului civic 108.

- Continuarea după publicitate -

Potrivit Fanpage.it, din motive încă în curs de investigație, un autoturism BMW 316, condus de un bărbat de 50 de ani, l-a lovit mortal pe bărbatul român în jurul orei 21:40.

După impact, șoferul autovehiculului s-a oprit imediat pentru a acorda primul ajutor. La fața locului, în urma apelului la Numărul Unic de Urgență 112, a sosit o ambulanță, dar, din nefericire, echipajul medical nu a mai putut face nimic pentru a salva viața pietonului.

Poliția locală din Roma Capitale, secția X Eur, a intervenit pentru efectuarea investigațiilor necesare și pentru a reconstrui dinamica evenimentelor.

- Continuarea după publicitate - UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform procedurilor standard, șoferul a fost transportat la spitalul Sant’Eugenio pentru a i se efectua teste de alcool și alte substanțe interzise la volan, rezultatele acestora fiind negative.

În urma finalizării investigațiilor la locul accidentului, corpul neînsuflețit al victimei a fost transportat la morga spitalului Tor Vergata. Autoritățile continuă cercetările pentru a determina cauzele exacte ale tragediei.