Român acuzat de viol în Italia. A violat fără milă o fată în timp ce iubita sa era la câțiva metri distanță

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani, acuzat de violență sexuală, se află după gratii la închisoarea Regina Coeli din Roma. Pap Răzvan Gabriel ar fi violat în seara zilei de 18 mai, împreună cu alți doi tineri, o tânără fată de origine etiopiană, în vârstă de 21 de ani. Agresiunea s-a produs la discoteca „Factory club” din Roma. Se fac cercetări pentru a fi arestați și ceilalți doi participanți la viol.

Românul lucra în discoteca respectivă, scrie presa italiană. Unul dintre ceilalți doi violatori, deja identificat dar care este de negăsit, pare să fie un coleg de-al său. Din primele cercetări a rezultat că victima a fost violată întâi de un client al clubului, iar cei doi angajați ai discotecii printre care și Răzvan, în loc să o salveze au violat-o și ei.

Investigațiile au fost deosebit de dificile deoarece nu există martori, nici imagini ale camerelor video de supraveghere. Violul s-a produs într-o încăpere utilizată ca magazie. Împotriva tânărului român este însă proba ADN care atestă fără echivoc că Răzvan a fost unul dintre cei trei bărbați care au violat-o pe Angela (nume inventat). Pe lenjeria intimă a victimei au fost găsite urme de salivă care aparțin lui Răzvan Gabriel Pap. Acesta a fost arestat joi, 18 iulie, în cartierul Fidene de la periferia Romei.

„Nu am fost eu, n-am violat-o!” a continuat să strige Răzvan în timpul interogatoriului, dar proba ADN-ului arată clar că românul a participat la violul care a avut loc la câțiva metri de locul unde dansau sute de tineri. Printre cei care dansau se afla și iubita lui Răzvan, care habar nu avea ce face partenerul său la doar câțiva metri distanță. Iubită care, la câteva zile după violența care a avut loc, și-ar fi mărturisit îngrijorarea unui prieten: „Oare n-o fi și Răzvan implicat?”

Cum s-au petrecut faptele

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În seara zilei de 18 mai, Angela, o tânără originară din Etiopia, a sosit la discoteca „Factory” împreună cu prietenii săi. În timp ce dansa a fost abordată și a cunoscut un bărbat care se pare că era un client obișnuit al localului și care îi cunoștea pe Răzvan și pe celălalt agresor. Angela a mers cu bărbatul pe care tocmai îl cunoscuse într-o încăpere adiacentă, o sală în care se aflau centralele termice ale clubului. Aici a fost obligată să întrețină relații sexuale cu el, moment în care au fost surprinși de român și de colegul acestuia. În loc să o ajute pe Angela, în ciuda strigătelor ei disperate, cei doi angajați ai discotecii au decis să o violeze și ei.

Fata a continuat să strige, dar sunetul puternic al muzicii care invada discoteca i-a acoperit glasul, plânsul și disperarea. Cei trei bărbați, odioși și fără scrupule, după ce au abuzat pe rând de dânsa au abandonat-o acolo rănită și umilită. Angela a reușit să iasă din discotecă, să-și caute prietenii și să meargă direct la carabinieri pentru a povesti ce i s-a întâmplat. În ciuda șocului, a reușit să descrie anchetatorilor câteva detalii importante despre îmbrăcămintea violatorilor: unul dintre cei trei purta o vestă de culoare neagră, la fel cu cea a angajaților care se ocupă de siguranța clienților.

Discotecii „Factory club” i-a fost revocată autorizația de funcționare. Nu doar pentru ceea ce i s-a întâmplat Angelei, dar și pentru abateri anterioare, cum ar fi nerespectarea orarului de închidere și consumul exagerat de băuturi alcoolice în cadrul localului.

Pap Răzvan Gabriel, arestat la Roma și acuzat de viol. Foto: Il Messaggero