Român adoptat de mic în străinătate: „Ajutați-mă să-mi găsesc mama biologică, este visul meu cel mai mare!”

Ștefan Buliga, născut pe 27 decembrie 1990 în Alexandria, județul Teleorman și adoptat de mic în Noua Zeelandă, a lansat un apel emoționant pe pagina The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României pentru a-și găsi mama biologică.

Conform detaliilor oferite în documentele sale de adopție, Ștefan știe despre mama care i-a dat viață că s-ar numi Ancuța Buliga și era originară din Mircești, județul Iași.

Născut în România, dar crescut și educat departe de rădăcinile sale, tânărul în vârstă de 33 de ani mărturisește că nu trece nicio zi fără să se gândească la familia sa biologică, exprimându-și dorința profundă de a afla amănute despre starea de sănătate și viața mamei sale, dar și speranța de a descoperi dacă are frați sau surori.

Nu este zi să nu mă gândesc la ea, dacă este bine, dacă a reușit să-și refacă viața, dacă este sănătoasă. Este visul meu cel mai mare, să o găsesc, să-i aud vocea”, a transmis Ștefan cu o emoție palpabilă.

Pentru a-și mări șansele de reușită, el îndeamnă oamenii să-l ajute distribuind anunțul său și încurajează pe oricine deține informații să lase un mesaj privat pe pagina mai sus menționată.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Într-un gest de recunoștință anticipată, tânărul mulțumește tuturor celor care îi vor oferi sprijinul în această călătorie profund personală și emoțională de reconectare cu familia sa biologică.

Ar fi minunat să știu dacă mai am frați sau surori, atât de mult aș dori să îi cunosc pe toți!
De aceea vă rog să mă sprijiniți în căutarea familiei mele distribuind anunțul meu și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor!”, a mai transmis Ștefan.

Căutarea lui vorbește despre dorința universală de apartenență și de a cunoaște propria poveste de origine, o căutare ce transcende granițele geografice și emoționale.

Captură de ecran 2024-02-14 120917