Român amendat în Italia cu peste 5.000 de euro. Conducea fără permis și fără asigurare

Un român a primit o amendă uriașă în Italia după ce a fost surprins de agenții de la Poliția Locală din Monfalcone (provincia Gorizia din Friuli-Venezia Giulia) conducând o mașină deși nu avea permis de conducere. Mai mult, relatează ziarul regional Il Friuli, nu avea nici asigurarea auto obligatorie la mașină.

Potrivit sursei citate, conaționalul nostru a fost oprit zilele trecute de polițiști pentru un control de rutină, iar când au descoperit că nu avea permis de conducere, i-au aplicat imediat o amendă de 5.000 de euro.

După ce au constatat că nici măcar asigurare auto obligatorie nu avea la mașină, polițiștii s-au văzut nevoiți să-i mai aplice o ulterioară amendă în valoare de 848 de euro. În plus, autoturismul a fost pus sechestru administrativ, mai precizează Il Friuli.

- Continuarea articolului după publicitate -

Un alt automobilist, de această dată un italian rezident în localitatea Fiumicello din provincia Udine, a primit o amendă la fel de usturătoare, în valoare de 5.000 de euro, după ce a fost surprins conducând cu un permis de conducere anulat. Și în acest caz, polițiștii au pus mașina sub sechestru administrativ.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos