Român arestat în Italia, acuzat că a violat fiica de 9 ani a concubinei sale

S-a întâmplat în orășelul italian Tivoli, lângă Roma, unde un bărbat român în vârstă de 34 de ani a fost pus sub arest cu acuzația de viol asupra unei minore de numai 9 ani. Abuzurile aveau loc când mama fetiței, care era concubina românului, nu se afla acasă.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, bărbatul român ale cărui inițiale sunt B.T. și concubina sa s-au despărțit de curând, iar acesta a fost nevoit să se mute în altă locuință. După despărțire însă, fetița a găsit curajul de a-i povesti mamei despre abuzurile sexuale la care o supunea bărbatul român când femeia nu era acasă.

Mama fetiței a decis atunci să-l denunțe imediat pe fostul concubin și s-a dat startul unei anchete care a dus la arestarea bărbatului român pentru viol asupra fetiței de 9 ani. În cadrul anchetei, micuța a fost supusă la mai multe teste medicale și psihologice, cu personal specializat în astfel de cazuri, în care sunt implicați minori, iar rezultatele au fost dureroase: ceea ce i-a mărturisit fetița mamei sale s-a dovedit a fi adevărat.

Bărbatul a fost arestat de către agenții de la Poliția de Stat din Tivoli în data de 26 octombrie 2019, fiind condus apoi la penitenciarul Rebibbia din Roma.