Român arestat în Italia, acuzat că a violat fiica de 9 ani a concubinei sale

S-a întâmplat în orășelul italian Tivoli, lângă Roma, unde un bărbat român în vârstă de 34 de ani a fost pus sub arest cu acuzația de viol asupra unei minore de numai 9 ani. Abuzurile aveau loc când mama fetiței, care era concubina românului, nu se afla acasă.

Potrivit ziarului Corriere della Sera, bărbatul român ale cărui inițiale sunt B.T. și concubina sa s-au despărțit de curând, iar acesta a fost nevoit să se mute în altă locuință. După despărțire însă, fetița a găsit curajul de a-i povesti mamei despre abuzurile sexuale la care o supunea bărbatul român când femeia nu era acasă.

Mama fetiței a decis atunci să-l denunțe imediat pe fostul concubin și s-a dat startul unei anchete care a dus la arestarea bărbatului român pentru viol asupra fetiței de 9 ani. În cadrul anchetei, micuța a fost supusă la mai multe teste medicale și psihologice, cu personal specializat în astfel de cazuri, în care sunt implicați minori, iar rezultatele au fost dureroase: ceea ce i-a mărturisit fetița mamei sale s-a dovedit a fi adevărat.

- Continuarea articolului după publicitate -

Bărbatul a fost arestat de către agenții de la Poliția de Stat din Tivoli în data de 26 octombrie 2019, fiind condus apoi la penitenciarul Rebibbia din Roma.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos