Român arestat în Italia, a agresat sexual o tânără „badantă” care se întorcea de la locul de muncă

Un bărbat român în vârstă de 31 de ani a fost arestat la Romano Canavese, lângă Torino, după ce a bătut și agresat sexual o tânără femeie care se întorcea de la locul de muncă unde lucrează ca îngrijitoare, scrie La Stampa.

Agresiunea a avut loc joi, 2 aprilie, în mediul rural din zona localității Canavese. Femeia, o tânără în vârstă de 27 de ani care locuiește în Romano Canavese, la porțile orașului Ivrea, lucrează ca „badantă” și se întorcea acasă după o zi de muncă. Pentru a scurta drumul și a ajunge cât mai repede a decis să traverseze pe jos o zonă împădurită. Mai avea puțin până să ajungă la domiciliu, când un bărbat i-a sărit în spate și a pus-o la pământ, apoi a început să o lovească furios cu pumnii și picioarele.

Agresorul a încercat să-i dea jos pantalonii, dar femeia s-a apărat cu curaj și această tentativă nu i-a reușit bărbatului. Tânăra a fost forțată să întrețină un raport oral, iar la un moment dat a început să-i sune insistent telefonul celular. Bărbatul s-a speriat și a fugit, nu înainte de a amenința-o că are numărul ei de telefon și dacă îl denunță o va căuta pentru a se răzbuna.

Totul a durat aproximativ o oră, un coșmar pentru tânăra femeie care abia reușea să mai vorbească atunci când au sosit carabinierii. După primul ajutor care i-a fost acordat de un echipaj de la 118 a fost dusă la spitalul din Ivrea unde medicii au constatat că a suferit o fractură de sept nazal și un traumatism facial.

Între timp, carabinierii au plecat în căutarea cetățeanului român, l-au găsit plimbându-se prin centrul localității Strambino, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. A fost arestat pentru agresiune sexuală, tentativă de tâlhărie, vătămare corporală, dar și pentru încălcarea măsurilor anti Covid-19.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul