Român bătut și jefuit în Italia. Ajuns la spital, polițiștii l-au arestat tot pe el

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, de naționalitate română, a fost bătut și jefuit într-un parc din localitatea Florența (Toscana), în noaptea de duminică spre luni, 13 iunie 2022, și a ajuns la spital cu răni ușoare.

Interogat de polițiști ulterior cu privire la cele întâmplate însă, conaționalul nostru a ajuns să fie el cel arestat, informează Firenze Today.

Sosit în Italia în cursul zilei de duminică, bărbatul român nu avea un adăpost și a petrecut noaptea în parcul de lângă Ponte alla Vittoria, din Florența.

Din declarațiile românului reiese că acolo a fost bătut, iar agresorii i-au furat toți banii pe care-i avea la el, provocându-i diferite răni ușoare cu un cuțit și mai multe vânătăi.

Ulterior, victima a fost transportată la spitalul din Santa Maria Nuova, iar medicii au înștiințat forțele de ordine cu privire la cele întâmplate și un echipaj de poliție s-a prezentat acolo pentru a-i lua o declarație.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În momentul identificării bărbatului român însă, polițiștii au constatat că acesta avea un mandat de arestare pe numele său în Italia, fiind condamnat la 8 luni de închisoare pentru un furt comis în trecut.

După ce a primit îngrijirile medicale de rigoare, bărbatul de 46 de ani a fost condus apoi de polițiștii italieni în spatele gratiilor din penitenciarul Sollicciano din Florența.