Un român beat criță i-a îngrozit pe italieni, care au crezut că a murit: „Este un cadavru în șanț!”

Dintr-un canal de drenaj ce străbate Via della Ferrovia din Ancona (Marche), abia se zăreau ieșind niște picioare de bărbat. Era sâmbătă, 19 februarie, târziu după-amiază când, în urma unui apel la 112, salvatorii au scos din canal trupul unui tânăr de naționalitate română, în vârstă de 30 de ani, care era beat criță.

„Este un cadavru în șanț!” Alarma s-a dat în Ancona după numeroasele apeluri primite la serviciul 112 dar, din fericire, nu a fost nimic grav. La fața locului au intervenit Poliția, Crucea Galbenă, angajații 118 și pompierii, informează Blitz Quotidiano.

Într-adevăr, în șanț se putea vedea trupul unui bărbat, inconștient, ascuns de vegetația crescută spontan. Primii care și-au croit drum către ceea ce părea un cadavru au fost pompierii, urmați de lucrătorii medicali.

Salvatorii au răsuflat ușurați când au ajuns lângă el, deoarece bărbatul întins pe pământ nu era mort. În schimb, era mort de beat.

Când medicii au reușit, cu greutate, să-l readucă în simțiri, românul le-a explicat cum s-a luptat toată ziua cu o sticlă de rom și cum a biruit-o într-un final, sorbindu-i și ultima picătură. Ulterior, l-a cuprins așa o mahmureală, încât s-a strecurat în șanț să se odihnească puțin, dar a adormit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI