Român căutat de autorități în Italia, dispărut de la începutul lunii martie. „Nu este periculos”

Parchetul și carabinierii din Teramo, provincia cu același nume din Abruzzo, caută un bărbat român despre care nu se mai știe nimic de la începutul lunii martie.

Potrivit ziarului Il Messaggero, conaționalul nostru este căutat de autorități „cu scopul de a finaliza investigațiile unei anchete în desfășurare”.

Cristian Muntianu, în vârstă de 47 de ani, nu are un domiciliu fix în Italia și se știe despre el că își petrece timpul prin localitatea Martinsicuro din provincia Teramo.

Ca semnalmente, bărbatul român are 1,57 metri înălțime, este caucazian, are păr șaten, ochi albaștri și constituție medie. În plus, se știe că Cristian are un tatuaj atât pe brațul stâng, cât și pe cel drept.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Românul căutat de autorități a fost văzut ultima oară în localitatea Alba Adriatica, în cursul prime săptămâni din luna martie.

Carabinierii precizează că nu este vorba despre un bărbat periculos, ci este căutat pentru a fi interogat în cadrul unei anchete.

Oricine are informații despre acest bărbat este rugat să sune la carabinierii din Martinsicuro, la numărul 0861 796 646 sau la numărul unic pentru urgențe – 112.

Distribuie acest articol