Român dat dispărut în Italia de fratele său, găsit la aeroport. „Credeam că l-a omorât cineva”

Un zidar român în vârstă de 54 de ani, Costel Caraghin, dat dispărut de rude pe data de 21 decembrie 2023, a fost găsit în dimineața de marți, 2 ianuarie 2024, în incinta Aeroportului Fiumicino din Roma.

Costel Caraghin, domiciliat în cartierul Ponte Mammolo, la periferia de est a Romei, a dispărut în seara zilei de joi, 21 decembrie, după ce a fost să-și ridice salariul de la locul de muncă.

Fratele său mai mic, Soare Caraghin, în vârstă de 50 de ani, domiciliat în Villalba di Guidonia, lângă Roma, a semnalat dispariția lui Costel la compania de carabinieri din Tivoli, în ziua de Crăciun.

Costel trebuia să ajungă în Villalba di Guidonia cu autobuzul, având la el 1.200 de euro, pentru a ridica un pachet cadou pentru tatăl lor din România.

Planul era să plece spre România în dimineața următoare, însă el nu a ajuns niciodată la casa fratelui său din via Toscana, în centrul localității Villalba.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Zilele care au urmat dispariției lui Costel au fost marcate de îngrijorare și căutări intense. Soare, neliniștit, nu excludea posibilitatea ca fratele său să fi fost victima unui act criminal, având în vedere că acesta nu răspundea la telefon și avea obiceiul de a juca la aparatele slot machine.

„Cred că l-a omorât cineva – a spus Soare pentru ziarul Tiburno.Tv – fratele meu răspundea mereu la telefon, nu s-a purtat niciodată așa.”

Din fericire, o patrulă de poliție l-a interceptat pe Costel la aeroportul Fiumicino dimineața de 2 ianuarie 2024. În timpul unui control de rutină, polițiștii l-au informat pe Costel despre dispariția semnalată de fratele său.

@rotalianul