Român de 32 de ani împușcat la Roma în plină stradă.

S-a întâmplat duminică, în jurul orei 16:30, la Roma, zona Prenestino, când în urma unor certuri în plină stradă între un cetățean român și alt bărbat neidentificat încă, bărbatul necunoscut a scos pistolul și a tras nu mai puțin de 4 focuri de armă.

Chemați de oamenii din împrejurimi, carabinierii, odată ajunși la fața locului, în via di Villa Santo Stefano mai exact, au găsit doar urme de sânge dar nici urmă de făptaș sau de victimă, în cele din urmă reușind să găsească victima la spitalul Vannini unde se prezentase singur cu o împușcătură în braț. Din fericire, din cele 4 gloanțe trase de celălalt bărbat, doar unul singur a atins în antebraț românul în vârstă de doar 32 de ani care, în momentul de față, se află în afara oricărui pericol.

Carabinierii din Unitatea Roma Casilina sunt acum pe urmele trăgătorului despre care au ca ipoteză că ar fi folosit un pistol de tip revolver în tragere, dar cu foarte puține informații primite de la românul rănit care s-a arătat necooperant cu carabinierii și care, din primele investigații, pare că îl cunoștea personal pe trăgător. În schimb, ceea ce a confirmat victima, este că cearta a fost favorizată și de starea de ebrietate a celor 2 implicați.