Român de succes în Italia, directorul unui spa situat într-un prestigios hotel de lux

Românul Gabriel Halmagyi s-a impus cu succes în lumea spa-urilor de lux din întreaga lume, ajungând în prezent directorul unui spa prestigios situat într-un hotel de lux din Roma, capitala Italiei.

De profesie kinetoterapeut (fizioterapeut), cu o echipă numeroasă în subordine și activând într-un mediu multicultural, Gabriel demonstrează că determinarea și pasiunea pentru meserie nu cunosc granițe.

Povestea lui a fost prezentată pe rețelele de socializare de Ambasada României în Italia

Născut în București și absolvent al Universității Naționale de Educație Fizică și Sport, Gabriel a decis să își continue cariera în Italia, în anul 2016, după ce și-a făcut un nume în multe colțuri ale lumii, precum Amman (Iordania), Insulele Maldive, Murcia și Alicante (Spania), Riga (Letonia) și Istanbul (Turcia).

Conform profilului Linkedin, Gabriel Halmagyi este directorul spa (centru de fitness şi îngrijire corporală) din cadrul hotelului de lux Rome Cavalieri, Waldorf Astoria Hotels & Resorts.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
392876242_717406720414983_7618070071848770230_n
Gabriel Halmagyi. Sursa foto: Facebook/Ambasada României în Italia

În fiecare dintre aceste locații, determinarea și devotamentul său au dus la obținerea unor rezultate excelente în gestionarea centrelor de frumusețe și relaxare, recunoscute și apreciate de criticii de specialitate.

Revenind cu drag la amintiri, Gabriel a mărturisit că a făcut parte din echipele tehnice ale loturilor naționale de sabie masculin și handbal feminin.

Deschis și legat emoțional de țara natală, el rămâne conectat cu comunitatea românească, participând, când timpul îi permite, la evenimente organizate de ambasadă, dedicate conaționalilor noștri din Italia.

393130166_717407073748281_1630902329154801170_n
Gabriel Halmagyi, alături de doi dintre angajații săi. Sursa foto: Facebook/Ambasada României în Italia

În Roma, orașul eternei primăveri, Gabriel și-a întemeiat o familie, bucurându-se alături de soția sa de cei doi copii ai lor.

Este un adevărat exemplu de dedicare și profesionalism, un ambasador al excelenței românești în străinătate, care promovează imaginea pozitivă a românilor peste hotare.