Român denunțat pentru posesie de droguri, descoperite de carabinieri când arestau doi italieni care furau din garajul său

Un bărbat român în vârstă de 40 de ani a fost denunțat de carabinierii din Milano pentru posesie de droguri după ce au intervenit în cursul nopții de marți spre miercuri, 7 august 2019, în urma unui apel referitor la un furt care avea loc într-o clădire de pe via Giovanni Terruggia din zona Niguarda.

Apelul la 112 a fost făcut de un locatar al unui bloc de la adresa menționată mai sus, care semnala prezența unor hoți în garajele aflate la subsolul clădirii. Odată ajunși la adresa indicată, carabinierii au găsit într-adevăr doi hoți într-una din boxe, mai exact, au găsit doi cetățeni italieni în vârstă de 32 și 27 de ani care au pătruns în garajul unui cetățean român, așa cum relatează Milano Today.

Cei doi infractori au fost găsiți de militari ascunși în spatele unor cutii din garajul bărbatului român, singurul de altfel în care au reușit să pătrundă până la sosirea carabinierilor. Hoții se pare că reușiseră să scoată deja din garajul respectiv un televizor și niște căști de motociclist.

În timpul reconstituirii însă carabinierii au găsit în printre lucrurile din boxă și o pungă în care se aflau 120 de grame de marijuana și care se pare că aparținea bărbatului român. Acesta a fost denunțat așadar în stare de libertate de carabinieri pentru posesie de substanțe stupefiante.