Român din Italia amendat cu peste 5 000 de euro, repara autoturisme fără autorizație într-un atelier abuziv

Un mecanic român din orașul italian Torino, situat în regiunea Piemonte, a crezut că poate executa reparații auto fără autorizație și fără să suporte consecințele ilegalității. După ce a fost pârât de alte persoane la autorități, agenții de la Poliția Locală au inspectat atelierul abuziv și i-au aplicat conaționalului nostru o amendă de peste 5 000 de euro.

Potrivit publicației locale Torino Today, bărbatul român repara autoturismele într-o curte situată pe via Sesia din Torino, unde amenajase un mic service auto abuziv, fără niciun fel de autorizație de funcționare. În urma unei semnalări primite de la alte persoane, probabil vecini deranjați de activitatea ilegală, agenții de la Poliția Locală au intervenit la fața locului pentru verificările de rigoare.

La sosire, polițiștii l-au găsit pe bărbat chiar în timp ce repara o mașină, iar acesta nu a avut de ales decât să recunoască faptul că executa reparații auto fără autorizație. Forțele de ordine au fost nevoite astfel să-i aplice o amendă în valoare totală de 5 164 de euro și au pus sub sechestru, de asemenea, o rampă și un compresor.