Român din Italia bătut și sechestrat de 2 italieni pentru că a furat de la ei

S-a întâmplat în localitatea Ribera din provincia Agrigento, unde un bărbat român de 30 de ani a fost bătut și sechestrat de doi agricultori italieni pentru că a furat de la ei o foarfecă electrică folosită la curățarea copacilor de crengile excesive.

F.V. în vârstă de 34 ani și T.G. în vârstă de 27 de ani sunt inițialele celor doi bărbați italieni care, observând că le-a fost furat instrumentul pentru curățirea copacilor, au bănuit că vinovat este un bărbat român de 30 de ani, rezident în aceeași localitatea. Cei doi s-au deplasat așadar la locuința românului unde, după ce l-au bătut și l-au amenințat cu un cuțit, l-au urcat cu forța într-o mașină, cu intenția de a-l face să le înapoieze foarfeca electrică furată, relatează ziarul La Repubblica.

Cele întâmplate nu au trecut neobservate de trecători, care au sunat imediat la 112 pentru a semnala violențele celor doi italieni. O patrulă a carabinierilor a sosit în scurt timp la locuința bărbatului român și au dat start căutărilor în întregul cartier pentru a-i găsi pe agresorii care îl țineau sechestrat. Nu a durat mult până când carabinierii au reușit să găsească mașina în care bărbații italieni și cel român se aflau și după o scurtă urmărire au blocat autovehiculul.

Carabinierii care au găsit instrumentul furat de român și cuțitul cu care a fost amenințat de cei doi italieni. Sursa foto: Giornale di Sicilia

Atât cei doi agresori italieni, cât și bărbatul român au fost conduși la secția carabinierilor unde au fost interogați. După ce au ascultat și mărturiile altor persoane, dar și după ce au făcut percheziții, militarii au reușit să facă lumină asupra acestui caz. În locuința bărbatului român, carabinierii au găsit într-adevăr instrumentul furat și acesta a fost denunțat pentru infracțiunea de furt, în timp ce agricultorii italieni care l-au agresat au fost puși sub arest la domiciliu, fiind acuzați de sechestru de persoană.

Distribuie acest articol