Un român din Italia a mers la Poliție pentru a reclama un furt și s-a întors acasă amendat și denunțat el însuși

Un tânăr român în vârstă de 20 de ani s-a prezentat marți, 16 martie 2021, la secția de poliție din orașul italian Genova cu gândul de a depune o plângere, dar s-a întors acasă amendat și denunțat el însuși de polițiști. Acesta a fost recunoscut de agenți ca fiind participant la o petrecere ilegală care s-a desfășurat cu câteva zile în urmă și la care făcuse diferite gesturi obscene și adresase injurii la adresa polițiștilor.

Genova24 informează că, în timp ce tânărul român își aștepta rândul pentru a depune o plângere în urma unui furt, niște agenți din cadrul patrulelor l-au recunoscut ca fiind participant al unei rave party de pe muntele Moro, unde forțele de ordine au descins cu câteva zile în urmă din cauza nerespectării măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19. Polițiștii l-au remarcat imediat în cadrul petrecerii deoarece, la vederea lor, tânărul român a început să facă diferite gesturi obscene către ei și să le adreseze injurii, apoi a fugit înainte de a putea fi legitimat.

După ce a fost recunoscut de oamenii legii chiar în secția de poliție, agenții i-au găsit și diferite materiale video și foto în telefon care îl plasau pe acesta chiar la petrecerea de unde reușise să scape basma curată. Pe înregistrările video se putea auzi chiar și cum acesta profera injurii și arăta diferite gesturi obscene împotriva polițiștilor veniți să oprească petrecerea ilegală.

La finalul investigațiilor, tânărul care s-a dus la poliție pentru a căuta dreptatea în urma unui furt s-a întors acasă cu o plângere pentru ultraj contra bunelor moravuri și o amendă pentru nerespectarea măsurilor de combatere a pandemiei de Covid-19.