Român din Italia dispărut de patru zile. Ajunsese în această țară în urmă cu o săptămână

Un bărbat român în vârstă de 52 de ani este căutat cu disperare de autoritățile locale din Castelnovo del Friuli (provincia Pordenone) după ce, în data de 11 decembrie 2020, a dispărut fără urmă. Conaționalul nostru ajunsese în Italia în urmă cu circa o săptămână.

Potrivit publicației regionale Il Friuli, bărbatul român a ajuns în Italia pe data de 6 decembrie pentru a lucra în agricultură și locuia împreună cu alți colegi într-o casă din localitatea menționată mai sus. În dimineața zilei de 11 decembrie, colegii săi l-au văzut în afara casei, dar la puțin timp după aceea, când a sosit momentul să plece cu toții spre locul de muncă, bărbatul nu s-a prezentat.

Nici când s-au întors de la muncă, seara, colegii românului nostru nu l-au găsit acasă, iar în zilele următoare situația a rămas neschimbată, acesta era de negăsit.

Autoritățile locale îl caută cu disperare pe bărbatul român dispărut. Foto: nordest24.it

În seara zilei de ieri, 14 decembrie, colegii au decis să anunțe carabinierii despre această dispariție misterioasă, iar în această dimineață mai multe echipe formate din pompieri, salvamontiști și voluntari de la Protecția Civilă au dat startul căutărilor în zonă, în speranța că-l vor găsi pe bărbatul român cât mai repede și nevătămat.