Român din Italia găsit carbonizat. Și-a luat adio pe Facebook de la prieteni apoi a aprins focul

Un bărbat român în vârstă de 55 de ani și-a dat foc duminică, 3 ianuarie, în interiorul unei clădiri de la o companie agricolă din Cerignola, în provincia Foggia (Puglia), informează immediato.net. Cu puțin timp înainte bărbatul a publicat o postare pe profilul său de Facebook în care a scris: „Vă doresc tuturor multă fericire și sănătate, dar nu mai pot trăi așa”.

Bărbatul lucra la ferma respectivă și locuia într-o clădire din incinta companiei, împreună cu partenera sa de viață și cu fiul acesteia. Potrivit unor surse din interiorul poliției, înainte de incendiu bărbatul s-a certat cu femeia și cu băiatul ei, atât de tare încât a fost necesară intervenția unei mașini de patrulare a poliției. Polițiștii i-au scos din casă pe femeie și pe băiat. Bărbatul român, rămas singur, a aprins focul punându-și capăt vieții.

Cu puțin timp înainte el a scris pe Facebook: „Vă pup pe toți, plec. Vă doresc multă fericire și sănătate întregii lumi, dar nu se poate trăi așa, sărutări tuturor prietenilor”.

Certurile între cei trei nu erau o noutate, în luna decembrie a anului trecut carabinierii au mai intervenit într-un scandal izbucnit în cadrul familiei.

A fost deschisă o anchetă, iar investigatorii speră să afle mai multe detalii despre cum s-au petrecut faptele după vizionarea imaginilor surprinse de camerele de luat vederi ale societății agricole.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI