Român din Italia găsit mort de mai multe ore sub tractorul cu care s-a răsturnat într-un canal

Un muncitor agricol român în vârstă de 40 de ani a murit miercuri, 8 iulie, la Aprilia (Lazio), după ce s-a răsturnat cu tractorul într-un canal. Bărbatul a fost găsit după câteva ore de la accident de un coleg de-al său, scrie latinatu.it.

Gigi, cum îi spuneau cei care îl cunoșteau, locuia împreună cu familia lui la Campo di Carne, o localitate care aparține de Aprilia, nu departe de capitala italiană. Ieri, în cursul după-amiezii, pe Gigi au început să îl caute colegii pentru că dispăruse și nu mai dădea niciun semn de viață, dar bărbatul nu răspundea la telefon. Ulterior, în jurul orei 17:30, un prieten și coleg de-al său de muncă l-a găsit în zona rurală de lângă restaurantul La Sorgente di Carano, de pe Via Roselli, cu tractorul răsturnat într-un canal.

Colegul conaționalului nostru a solicitat imediat ajutor. O echipă a serviciului de pompieri, poliția, carabinierii și salvarea de la 118 s-au prezentat la locul accidentului. Trupul muncitorului român a fost extras de sub tractor, dar nimic nu s-a mai putut face pentru a-i salva viața. Personalul sanitar a declarat că decesul survenise în urmă cu câteva ore.

Autoritățile au demarat cercetările necesare pentru investigarea cazului și stabilirea cauzei care a dus la producerea tragicului accident.