Un român din Italia se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de o motocicletă pe trecerea de pietoni

Un român în vârstă de 59 de ani a fost grav rănit marți, 3 mai, în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni la Robbiate, provincia Lecco, în Lombardia. Conaționalul nostru a fost lovit de o motocicletă la bordul căreia se afla un tânăr de numai 18 ani, informează Merate Online.

Cetățeanul român, cu inițialele A.P., se întorcea de la locul de muncă și se îndrepta spre casă cu bicicleta. În apropiere de „Colorificio Brianza Car” bărbatul a traversat pe trecerea de pietoni pe jos, pe lângă bicicletă. În acel moment, o motocicletă Yamaha 125, condusă de N.Q., în vârstă de 18 ani, originar din Imbersago, l-a lovit aruncându-l la pământ.

Bărbatul român a căzut cu capul de asfalt, în timp ce bicicleta a fost împinsă de un autoturism care venea din sens opus și care s-a oprit în fața trecerii de pietoni.

Un român din Italia se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de o motocicletă pe trecerea de pietoni. Sursa foto: Merate Online

Situația românului nostru s-a dovedit încă de la început una foarte gravă. A durat aproximativ 40 de minute până când starea lui a fost stabilă și a putut fi pus pe o targă și apoi dus la elicopterul care a aterizat pe un câmp din apropiere. A fost transportat la spitalul din Varese și medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-i salva viața.

Tânărul motociclist a suferit și el răni în urma accidentului, mai puțin grave, fiind internat la spitalul din Lecco.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Un român din Italia se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de o motocicletă pe trecerea de pietoni. Sursa foto: Merate Online

Viața lui nu este în pericol, a precizat sursa citată.