Un român din Italia a ieșit în chiloți să curețe zăpada la minus 10 grade. „În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!”

Un bărbat român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de pe el. Prestația conaționalului nostru a fost filmată de un coleg iar video-ul a fost publicat pe pagina Facebook a refugiului, obținând multe vizualizări dar și comentarii amuzante.

Curățatul zăpezii la refugiul alpin Nicola ai Piani di Artavaggio din zona muntoasă a provinciei Lecco, este o ocupație cotidiană și obișnuită pe timpul iernii. Ceea ce este  neobișnuit, este când acest lucru este făcut de o persoană care poartă doar o pereche de chiloți și o căciulă pe cap! Temperatura în această lună martie este deosebit de scăzută în zonele de munte ale Italiei dar chiar și la -10 grade Celsius, românul Silviu Robciuc a ales să facă acest lucru într-un mod cu totul original, spre amuzamentul tuturor. El a eliberat terasa de zăpada depusă peste noapte, mai mult dezbrăcat am spune, decât îmbrăcat.

VIDEO aici.

„Am făcut lucrul ăsta de multe ori și vă pot garanta că este foarte bine pentru sănătate” – explică Silviu Robciuc, românul care trăiește în Italia de 11 ani. „În România s-a întâmplat să curăț zăpada în chiloți la -23 ° C și m-am simțit întotdeauna bine, nu am avut nici măcar o răceală. N-am încercat să ies așa pe la -30 ° C, dar în cazul în care temperatura de aici ar scădea atât de tare, eu sunt gata să fac un experiment!”

 

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Silviu Robciuc, românul din Italia care a ieșit la curățat zăpada în chiloți spre amuzamentul tuturor: „Face bine la sănătate” a spus Silviu.

„Ce curaj!”, „Bravo!”, „Acum e în spital cu pneumonie, așa-i?”, „Internați-l!!”, sunt doar câteva dintre comentariile de la postarea respectivă.