Un român din Italia a încercat să-și bată soția în fața carabinierilor. Arestat și dus la închisoare

Carabinierii din San Benedetto del Tronto au intervenit la domiciliul unei familii de români din Spinetoli (Marche) ca urmare a unui apel la 112 efectuat de o femeie în vârstă de 48 de ani, de origine română, care l-a denunțat pe soțul său. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, ar fi lovit-o în mod repetat înainte de sosirea militarilor și a devenit agresiv chiar și în prezența acestora, informează Corriere Adriatico.

Bărbatul român, aflat într-o stare de agitație puternică, a încercat în repetate rânduri să o lovească pe femeie chiar și în prezența militarilor care au fost nevoiți să intervină energic pentru a-l bloca și a-l readuce la calm.

Femeia, transportată la secția Urgență din San Benedetto, a obținut un prognostic de 20 de zile pentru traumatisme și vânătăi în diferite părți ale corpului. Ea s-a plâns ulterior că a fost bătută de mai multe ori în ultimii ani de soțul său din motive banale.

Bărbatul a fost arestat pentru rănire și rezistență la un funcționar public. Arestarea a fost deja validată de Judecătorii Tribunalului Ascoli și soțul agresiv se află acum în închisoare.