Un român din Italia a intrat noaptea pe fereastră în dormitorul unei tinere și a violat-o

Polițiștii din Padova au identificat și arestat un român în vârstă de 25 de ani care a intrat în dormitorul unei tinere de 27 de ani și a violat-o. Victima se afla într-un apartament alăturat unei săli de întâlniri evanghelice din oraș.

Tânăra femeie a povestit că vorbea la telefon cu prietena sa și avea căștile în urechi, de aceea probabil nu a auzit niciun zgomot înainte de a se trezi deodată cu bărbatul român în fața sa. Ulterior, s-a constatat că violatorul ar fi intrat în structură pe fereastra deschisă de la spălătorie și apoi s-ar fi strecurat în dormitorul femeii.

Țipetele îngrozite și rugămințile acesteia nu l-au înduplecat pe agresor, el a izbit-o pe pat, i-a rupt hainele și a violat-o. Auzind strigătele de ajutor, prietena care era încă la telefon, a sunat la poliție. Fără să își concludă actul sexual, bărbatul român a renunțat la un moment dat și a hotărât să se facă nevăzut. Agenții de poliție au găsit-o pe femeie în lacrimi, cu hainele rupte și vânătăi pe gât pe care violatorul i le-a procurat în timp ce o imobiliza.

A fost imediat demarată acțiunea de căutare a agresorului. Polițiștii au găsit în apropierea clădirii, lângă o bicicletă abandonată, o carte de identitate românească. Victima a recunoscut fotografia bărbatului care tocmai o terorizase.

Românul era deja cunoscut poliției, el mai fusese denunțat pentru acte obscene în apropierea unui parc public din cartierul Arcella.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

A fost găsit într-o baracă improvizată construită în apropierea unei benzinării din zona Stanga a orașului Padova.

@rotalianul