Român din Italia, își înșela soția și o bătea când se îmbăta. Condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare

Un român din Italia, care-și înșela soția și apoi o bătea, aflându-se adesea sub influența alcoolului, a fost arestat vineri, 18 noiembrie 2022, de carabinierii din localitatea italiană Amelia, provincia Terni din Umbria, unde era rezident cu familia sa.

Arestarea vine după ce bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost condamnat pentru vătămare corporală și violență domestică asupra soției sale la doi ani și jumătate de închisoare.

Potrivit site-ului cu știri regionale Umbria Journal, soțul violent obișnuia să frecventeze și alte femei, dar și să se îmbete des.

Când soția lui a aflat că o înșeală însă, pentru ea a început un adevărat coșmar, deoarece bărbatul a început să o bată și să o amenințe cu moartea.

Într-o zi din luna iulie 2020, femeia n-a mai suportat violențele venite din partea soțului și a chemat carabinierii la locuința lor, dar și o ambulanță.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Forțele de ordine și paramedicii au constatat atunci că individul și-a bătut soția și i-a provocat diferite răni pe brațe.

În plus, carabinierii l-au supus pe românul de 34 de ani unui test etilotest și au confirmat astfel că acesta se afla în stare avansată de ebrietate.

Soția românului și fiica lor au cerut apoi ajutorul instituțiilor italiene și a unui Centru Antiviolență din Terni pentru a scăpa de soțul violent, beneficiind astfel de protecție împotriva acestuia.

Între timp, bărbatul a fost anchetat și trimis în judecată pentru vătămare corporală, iar la mai bine de doi ani de la plângerea depusă de femeie împotriva sa, a sosit și condamnarea acestuia.

Cetățeanul român își va ispăși pedeapsa în penitenciarul din Terni, mai precizează sursa citată.