Un român din Italia își urmărea soția peste tot cu o aplicație pe telefon și o trata ca pe o sclavă. Trimis în judecată

Un român din Italia a fost trimis în judecată de Tribunalul din Pesaro pentru rele tratamente aplicate soției sale pe care nu numai că o urmărea peste tot prin intermediul unei aplicații de localizare geografică instalată pe telefonul femeii, dar o și trata ca pe o sclavă, amenințând-o cu moartea la tot pasul și insultând-o.

Potrivit ziarului Corriere Adriatico, bărbatul, care are 48 de ani și este rezident în localitatea Cartoceto din provincia Pesaro e Urbino (Marche), este acuzat de comportament persecutor față de soția sa, pe care o insulta și o umilea chiar și în fața fiicei lor de 11 ani.

Cu scuza geloziei, bărbatul și-a permis chiar și să ridice mâna la femeie și să o prindă de gât de două ori.

Apoi, fraze precum „Te arunc pe fereastră”, „Dacă nu-ți faci valiza și pleci, mâine te arunc în stradă în chiloți” sau „Îți dau foc. Merg la închisoare, dar te ard”, erau la ordinea zilei.

În plus, femeia nu avea voie să facă nimic fără permisiunea soțului ei și era urmărită peste tot de acesta. „Cât ești căsătorită cu mine trebuie să faci ce-ți spun eu”, îi spunea mereu bărbatul român.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Pentru a putea să-i controleze fiecare mișcare mai bine, soțul agresiv a instalat chiar și o aplicație pe telefonul femeii prin care putea să vadă la orice oră unde se află aceasta. Mai mult, la un moment dat i-ar fi scos chiar și cartela SIM din telefon pentru a împiedica-o să mai sune pe cineva.

Nu în ultimul rând, au mai constatat anchetatorii, i-ar fi spus femeii: „Ești o prostituată, trebuie să mă întreții și să-mi dai 40% din TFR („Trattamento Fine Raporto”, lichidarea, obținută de lucrători în Italia la încheierea raportului de muncă – n.r)”.

În baza dovezilor aduse de procuror, judecătorul pentru audiențe preliminarii de la Tribunalul din Pesaro a decis astfel să-l trimită în judecată pe românul de 48 de ani pentru rele tratamente aplicate soției. La proces, inculpatul va fi apărat de avocatul Tommaso Patrignani.