Român din Italia lăsat fără suflare. Lovit de o mașină în timp ce mergea la muncă pe bicicletă

Avea doar 28 de ani și se îndrepta cu bicicleta spre locul său de muncă. Un tânăr român a fost lovit de o mașină în dimineața zilei de 13 decembrie și lăsat pe asfalt, fără suflare. Șoferul a fugit de la locul accidentului fără să îi acorde primul ajutor și să își asume responsabilitatea celor întâmplate.

Drama s-a petrecut în primele ore ale zilei, informează Milano Today, pe strada Rombon, la granița dintre Milano și Segrate. Ciclistul, un băiat de 28 de ani de naționalitate română, și-a pierdut viața în urma rănilor suferite, bicicleta sa a fost găsită pe șosea, în timp ce corpul său era mult în afara drumului unde a fost aruncat de ciocnirea violentă.

Accidentul s-a petrecut cu exactitate pe via Rombon, în apropierea intersecției cu șoseaua Cassanese unde este instalat un avion american. Corpul băiatului a fost găsit târziu, pentru mai multe ore colegii și familia tânărului îl căutau pentru că nu ajunsese la serviciu.

În jurul orei 10:30 au sosit la fața locului ambulanța și echipajele poliției, alertate de un trecător. Pentru tânărul român nu s-a mai putut face nimic. Personalul sanitar, la prima vedere a corpului neînsuflețit, a presupus că băiatul ar fi fost probabil victima unui schimb de focuri sau a unui conflict violent. La o examinare mai atentă a corpului din partea medicilor dar și a bicicletei de către polițiști, s-a constatat că decesul românului nostru a fost cauzat de un accident rutier.

Șoferul care l-a lovit pe conaționalul nostru s-a făcut nevăzut și este căutat în aceste momente de autoritățile italiene. Cercetările sunt în curs de desfășurare.

Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol