Român din Italia lăsat fără suflare. Lovit de o mașină în timp ce mergea la muncă pe bicicletă

Avea doar 28 de ani și se îndrepta cu bicicleta spre locul său de muncă. Un tânăr român a fost lovit de o mașină în dimineața zilei de 13 decembrie și lăsat pe asfalt, fără suflare. Șoferul a fugit de la locul accidentului fără să îi acorde primul ajutor și să își asume responsabilitatea celor întâmplate.

Drama s-a petrecut în primele ore ale zilei, informează Milano Today, pe strada Rombon, la granița dintre Milano și Segrate. Ciclistul, un băiat de 28 de ani de naționalitate română, și-a pierdut viața în urma rănilor suferite, bicicleta sa a fost găsită pe șosea, în timp ce corpul său era mult în afara drumului unde a fost aruncat de ciocnirea violentă.

Accidentul s-a petrecut cu exactitate pe via Rombon, în apropierea intersecției cu șoseaua Cassanese unde este instalat un avion american. Corpul băiatului a fost găsit târziu, pentru mai multe ore colegii și familia tânărului îl căutau pentru că nu ajunsese la serviciu.

În jurul orei 10:30 au sosit la fața locului ambulanța și echipajele poliției, alertate de un trecător. Pentru tânărul român nu s-a mai putut face nimic. Personalul sanitar, la prima vedere a corpului neînsuflețit, a presupus că băiatul ar fi fost probabil victima unui schimb de focuri sau a unui conflict violent. La o examinare mai atentă a corpului din partea medicilor dar și a bicicletei de către polițiști, s-a constatat că decesul românului nostru a fost cauzat de un accident rutier.

Șoferul care l-a lovit pe conaționalul nostru s-a făcut nevăzut și este căutat în aceste momente de autoritățile italiene. Cercetările sunt în curs de desfășurare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI