Român din Italia lovește bătrâna pentru care lucrează și îi rupe nasul în noaptea de Anul Nou

Un bărbat român în vârstă de 38 de ani din Bologna este acuzat că a agresat-o și lovit-o în noaptea de Revelion pe bătrâna pentru care lucra. Românul locuia la domiciliul pensionarei în vârstă de 88 de ani și i-a cauzat mai multe răni, printre care și o fractură nazală, relatează Bologna Today.

Potrivit reconstituirilor efectuate de anchetatori, în noaptea de Anul Nou, în jurul orei 4:00, românul care lucra în casa femeii ca om bun la toate, și-ar fi pierdut calmul fără niciun motiv, atacând-o violent pe bătrână. În casa din Via Marco Polo împreună cu pensionara locuiește și fiul ei dar acesta, în momentul agresiunii, nu se afla în casă.

Vecinii femeii au sunat la poliție după ce au auzit strigătele de spaimă și durere ale bătrânei. Pentru a-l putea bloca pe bărbatul român, care se afla într-o stare de instabilitate psihofizică puternică, carabinierii au recurs la spray-ul cu piper. Agresorul a fost apoi dus la spital și internat la psihiatrie unde i s-a aplicat tratamentul medical necesar.

El este acuzat de vătămare corporală și rezistență la un funcționar public.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20