Român din Italia lovit de o mașină pe trecerea de pietoni. Transportat cu elicopterul la spital

Un bărbat român din Italia a fost lovit din plin de o mașină chiar pe trecerea de pietoni în această dimineață de vineri, 4 septembrie 2020, în localitatea Sirolo din provincia Ancona. Conaționalul nostru a fost transportat apoi cu elicopterul la spital, în urma rănilor grave suferite.

Din primele informații reiese că accidentul s-a petrecut în jurul orei 9:00 dimineața când bărbatul, în vârstă de 38 de ani, tocmai ieșise din barul „Bar del Coppo” din localitate, unde luase micul dejun. După ce a ieșit din local, acesta s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni când o mașină, condusă de o femeie în vârstă de 65 de ani, l-a accidentat grav. Românul nostru s-a lovit inițial cu capul de parbrizul autoturismului, apoi a căzut pe asfalt.

Persoanele care au asistat la accident au solicitat imediat o ambulanță la fața locului și după ce au stabilizat pacientul, paramedicii au cerut intervenția unui elicopter medical la fața locului pentru a-l transporta de urgență la spitalul Torrette din Ancona. Din fericire, viața bărbatului român nu este în pericol, scrie Corriere Adriatico.