Moarte tragică pentru un român din Italia, lovit de două mașini în timp ce se deplasa cu bicicleta

Un cetățean român în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața la Rimini, în Emilia-Romagna, în seara zilei de joi, 29 aprilie. Bărbatul se deplasa cu bicicleta când a fost lovit de două autoturisme. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, victima a murit din cauza traumatismelor suferite la cap.

Moarte tragică pentru un român din Italia, lovit de două mașini în timp ce se deplasa cu bicicleta. Foto: Rimini Today

Potrivit publicației Rimini Today, bărbatul se deplasa pe bicicletă de-a lungul pasajului Marecchiese, în direcția Ravenna, zona Obi, când, din motive care urmează a fi stabilite, a fost lovit de o mașină.

Impactul a fost unul puternic, parbrizul autoturismului s-a spart, iar bărbatul a ajuns pe asfalt, unde a fost lovit de un al doilea autovehicul care l-a aruncat la o distanță de aproximativ 30 de metri.

Moarte tragică pentru un român din Italia, lovit de două mașini în timp ce se deplasa cu bicicleta. Foto: Rimini Today

Ciclistul a murit instantaneu, din cauza unui traumatism foarte grav la nivelul craniului. Personalul sanitar intervenit la fața locului nu a putut decât să declare decesul conaționalului nostru.

Unul dintre șoferii implicați în accident, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost dus la spital din cauza șocului suferit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI