Moarte tragică pentru un român din Italia, lovit de două mașini în timp ce se deplasa cu bicicleta

Onoranze Funebri Alina

Un cetățean român în vârstă de 60 de ani și-a pierdut viața la Rimini, în Emilia-Romagna, în seara zilei de joi, 29 aprilie. Bărbatul se deplasa cu bicicleta când a fost lovit de două autoturisme. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, victima a murit din cauza traumatismelor suferite la cap.

Moarte tragică pentru un român din Italia, lovit de două mașini în timp ce se deplasa cu bicicleta. Foto: Rimini Today

Potrivit publicației Rimini Today, bărbatul se deplasa pe bicicletă de-a lungul pasajului Marecchiese, în direcția Ravenna, zona Obi, când, din motive care urmează a fi stabilite, a fost lovit de o mașină.

- Continuarea articolului după publicitate -

Impactul a fost unul puternic, parbrizul autoturismului s-a spart, iar bărbatul a ajuns pe asfalt, unde a fost lovit de un al doilea autovehicul care l-a aruncat la o distanță de aproximativ 30 de metri.

Moarte tragică pentru un român din Italia, lovit de două mașini în timp ce se deplasa cu bicicleta. Foto: Rimini Today

Ciclistul a murit instantaneu, din cauza unui traumatism foarte grav la nivelul craniului. Personalul sanitar intervenit la fața locului nu a putut decât să declare decesul conaționalului nostru.

Unul dintre șoferii implicați în accident, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost dus la spital din cauza șocului suferit.

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate
Susține publicația noastră!