Român din Italia, mort în casă de mai multe zile. Găsit după ce vecinii au simțit mirosul care venea din apartamentul său

Un cetățean român în vârstă de 53 de ani a fost găsit decedat luni, 1 august, în apartamentul său din Martinengo, provincia Bergamo (Lombardia). Bărbatul ar fi decedat cu cel puțin o săptămână în urmă, iar alarma a fost dată de vecinii care au început să simtă venind dinspre apartamentul său un miros urât.

Se numea Radu Daniel Lupșe, lucra în construcții și locuia de unul singur pe via Trieste din Martinengo, informează L’Eco di Bergamo.

Potrivit sursei citate, decesul ar fi avut loc cu cel puțin o săptămână înainte de descoperirea cadavrului. Vecinii au declarat că nu și-au făcut probleme dacă nu l-au mai văzut în ultimul timp deoarece era un tip rezervat, care nu socializa foarte mult. În blocul respectiv locuia de aproximativ 20 de ani, mai întâi cu soția și fiica sa, apoi de unul singur pentru că divorțase.

În ultima perioadă, însă, Radu Lupșe nu stătea foarte bine cu sănătatea, îi venise rău de mai multe ori, dar își revenise și nu a avut nevoie nici măcar de spitalizare. Se vede totuși că simptomele bărbatului erau mult mai grave decât s-ar fi crezut, fiind găsit decedat pe pat, probabil în urma unui stop cardiac.

În prezent, trupul neînsuflețit se află la Casa Balicco din Martinengo. Se așteaptă sosirea rudelor din România pentru a fi demarate procedurile de repatriere. Înmormântarea va avea loc la Baia Mare, orașul său natal.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol