Român din Italia mort în urma unui accident rutier. Șoferul a fugit de la fața locului și este căutat de forțele de ordine

Tragedia s-a petrecut în zona Centocelle din Roma, capitala Italiei, în jurul orei 4:00 din noaptea de vineri spre sâmbătă, 22 mai 2021.

Potrivit surselor locale, victima este un cetățean român, în vârstă de 49 de ani, care se deplasa pe jos, pe viale Palmiro Togliati, și s-a angajat în traversarea străzii, în timp ce se afla în dreptul numărului civic 801, aproape de intersecția cu via delle Robinie.

Un autoturism care circula pe aceeași stradă în acel moment l-a lovit din plin pe conaționalul nostru, lăsându-l grav rănit pe asfalt, iar șoferul a fugit de la locul accidentului imediat după impact.

Șoferul unui autobuz Atac care trecea prin zonă la scurt timp după dramaticul eveniment a oprit autovehiculul de-a latul străzii pentru a evita ca alte mașini să-l accidenteze pe bărbatul român, apoi a sunat la 112 și a solicitat ajutor.

Când paramedicii au sosit la fața locului, românul de 49 de ani era încă în viață și a fost preluat de ambulanță pentru a fi transportat la spitalul San Giovanni din capitala Italiei.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Din nefericire, viața compatriotului nostru s-a stins în drum spre spital, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Agenții de la Poliția Locală din Roma au intervenit și ei la locul tragediei și au deschis o anchetă pentru a descoperi dinamica accidentului și identitatea șoferului care a fugit de la fața locului.

Anchetatorii analizează în aceste ore imaginile unor camere video de supraveghere din zonă, în speranța că vor reuși să identifice mașina și apoi șoferul care a provocat moarte cetățeanului român.