Un român din Italia a pregătit mâncarea pentru artiștii Festivalul de muzică de la Sanremo

George Bogdan Cibi, un român în vârstă de 39 de ani, bucătar de meserie, care locuiește și lucrează la San Salvo, în Abruzzo, a fost prezent în echipa celor care au preparat meniul pentru artiștii de la ediția din 2022 a Festivalului de muzică de la Sanremo.

Conaționalul nostru a fost lăudat de primarul localității San Salvo: „Merită toate aplauzele noastre”, a spus edilul italian conform publicației Zona locale.

„Concetățeanul nostru merită toate aplauzele – a declarat primarul Tiziana Magnacca – pentru că a reușit să-și construiască propria identitate în bucătărie, dând dovadă de pasiune, pricepere și hotărâre pentru a deveni bucătarul gusturilor și a  mâncărurilor bune. Felicitări și la mai mare!”

George Bogdan a ajuns la San Salvo în anul 2008. În prezent lucrează la restaurantul „La Sfinge”, după ce a studiat secretele bucătăriei italiene la „Accademia di Alta Cucina” din San Benedetto del Tronto.

Antrenat de experiența dobândită în mai multe restaurante din regiunile Marche și Abruzzo, unde a avut ocazia să-i cunoască pe cei mai buni bucătari de pe coasta adriatică a Italiei, bucătarul George Bogdan își amintește cu mult entuziasm și cu un profund sentiment de recunoștință de anii de formare profesională pe care i-a petrecut la Accademia Chefs.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O pregătire care i-a permis să se ocupe atât de bucătăria tradițională, cât și de cea gourmet, și care îi permite să-și dezvolte propriile idei despre gătit și propriul stil gastronomic.

În bucătăria Festivalului de la Sanremo, George Bogdan, rezident la Chieti, a pregătit mâncarea pentru artiști alături de o echipă de alte cinci persoane, de la Asociația Lady Chef și Federația Italiană a Bucătarilor.

Distribuie acest articol