Un român din Italia a prins un infractor la furat și l-a blocat până la sosirea carabinierilor

Un bărbat român în vârstă de 36 de ani, care locuiește în localitatea Castel Maggiore de lângă Bologna și care are un simț civic peste măsură, a ajutat la arestarea unui infractor care a pătruns în sediul clubului de basket Fortitudo pentru a fura.

Potrivit Bologna Today, un bărbat marocan în vârstă de 40 de ani a pătruns în clădirea clubului în jurul orei 2:30 din noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 iulie, de unde a reușit însă să fure doar două sticle de vin spumos. Conaționalul nostru, care locuiește chiar lângă acea clădire, l-a văzut și a sunat la carabinieri, dar până la sosirea acestora l-a oprit el însuși pe infractor din fugă.

Bărbatul român l-a văzut pe marocan sărind gardul clubului de basket și a încercat să-l blocheze, iar între cei doi a avut loc o încăierare. Hoțul s-a ascuns ulterior în spatele mașinii bărbatului român și i-a tăiat un cauciuc, apoi l-a amenințat pe acesta cu un ciob de sticlă, încercând să-l rănească în zona abdomenului.

Românul nostru a reușit însă să-l blocheze pe infractor și l-a dat pe mâna carabinierilor care au sosit în scurt timp la fața locului, mai scrie sursa citată.